EHRLE hírek

2017.07.01. 

Tisztelt Partnerünk!

Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Kvant Kft. – EHRLE Hungária 2017-ben is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon elenyésző részébe tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.


Bisnode tanusitvany

Kvant Kft. – EHRLE Hungária ismét a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Kvant Kft. – EHRLE Hungária a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

2016.05.12

Ezúton is köszönjük annak a közel 120 résztvevőnek, aki ellátogatott a 13. EHRLE NYÍLT NAP –ra!

Továbbá köszönjük a tengernyi pozitív visszajelzést és reméljük, hogy minden kedves vendégünk sok-sok hasznos információval – és azzal az érzéssel távozott, hogy megérte részt vennie a rendezvényen. A gondos előkészületeknek, és az Öbölház Rendezvényközpont munkatársainak hála, hagyományainkhoz hűen idén is elegáns környezetben fogadtuk vendégeinket, ahol minden adott volt egy színvonalas rendezvény lebonyolításához. Örömmel jelentjük be, hogy az idei első rendezvényünknek volt egy különleges apropója is, mégpedig az, hogy májusban értékesítettük 150. EHRLE önkiszolgáló autómosó berendezésünket! Köszönjük Önöknek a bennünk és a márkában való bizalmukat!

Ehrle Nyílt Nap 2016 - 1

Programunk, előadásaink összeállításakor arra törekedtünk, hogy érdekes, aktuális, a gyakorlatban hasznosítható ismereteket adjunk át, melyben nagy segítségünkre voltak szakértő vendégelőadóink is.
Így a nap első részében kollégáink előadását hallgathatták meg vendégeink arról, mik egy jól jövedelmező autómosó megvalósításának alapelvei és milyen műszaki-technológiai jellemzői, fejlesztései vannak az EHRLE önkiszolgáló autómosó berendezéseknek.
Ezt követően betekintést nyerhettek a PayPass alkalmazási lehetőségeibe, az Ingenico Hungary Kft. képviselője, Szász Ferenc előadása keretében, majd egy rövid kávészünetet követően további előadások következtek. A jelenlévők gyakorlati tanácsokat kaphattak arra nézve, hogyan használják az online marketing eszközeit, hogy növeljék forgalmukat. Ebben Katona Tímea előadó, a Rent a Brain marketingügynökség munkatársa nyújtott iránymutatást. Maradván az online megoldásoknál, de azt egy kicsit más szemszögből megközelítve, a következő prezentáció az online kasszák témakörét ölelte fel, Varga Edina adószakértő előadásában. Valószínűleg ez volt az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó téma már meglévő mosótulajdonosaink körében, így örömmel tölt el minket, hogy ezen a területen is hasznos információkkal láthattuk el Önöket.
EHRLE NyíltNap 2016

Rendezvényünk során egyik fő célunk az volt, hogy ne csak tőlünk hallhassanak az EHRLE technológia előnyeiről, hanem olyanok is megosszák tapasztalataikat, akik maguk is EHRLE önkiszolgáló autómosó tulajdonosok. Köszönjük Kovács Bencének és Bodrogi Csabának, hogy beszámoltak tapasztalataikról a nagyközönségnek!
A napot szokásunkhoz híven egy kiváló szórakoztató produkcióval zártuk, Lorán Barnabás alias TRABARNA stand up műsorát hallgathatta meg a közönség! Barna hozta a tőle megszokott formát és egyedi stílusával, közvetlenségével fantasztikus hangulatot teremtett, nem csak a közönség, de még az EHRLE csapat körében is. A szórakozás után nem maradt más hátra, mint egy ízletes, svédasztalos ebéd, melynek hangulatát a Soundforce zenekar élőzenés előadása növelte. Az ebéd fénypontja volt, hogy kedveskedtünk még egy meglepetéssel…

ehrlenyiltnap ebéd

Az ebéd után pedig egy kültéri bemutató következett, ahol az érdeklődők akár saját maguk is kipróbálhatták a mosóberendezéseket!

Nyíltnap 2016 4

Ősszel újra találkozunk, addig is látogassanak el a kéthetente irodánkban megrendezésre kerülő EHRLE Akadémiára!

2016.03.10

AMTS Autó, Motor és Tuning Show, Hungexpo: március 18-20.

Márciusban ismét megnyitja kapuit Magyarország legnagyobb autós-motoros kiállítása és vására,
amelyen nagy örömünkre mi is kiállítóként leszünk jelen.

EHRLE Hungexpo

Szeretettel várjuk kedves érdeklődőinket a kiállítás ideje alatt, a Hungexpo „A” pavilonjának 51. számú standján,
a Volkswagen és a Nimrod standjaival szemben!
A kiállításon megtekintheti bemutató gépeinket,valamint beszélhet kollégáinkkal a felmerült kérdéseiről.

Egy kis ízelítő

Képkivágás

A rendezvénnyel kapcsolatos valamennyi információt megtekintheti a következő linkre kattintva:

http://www.amts.hu/hu

 A Kvant Kft.EHRLE Hungária csapata

2016.02.16.

Új évben új mosók:

Örömmel jelentjük be, hogy 2016 januárjában 2 további autómosóval bővíthettük referencialistánk, így összesen 136 darab EHRLE autómosó hálózza be Magyarország területét.

Érden és Hódmezővásárhelyen,
a Tesco parkolóban, a Bodrogi Építési és Barkácsáruház parkolójában.
Önkiszolgáló autómosó Hódmezővásárhely
Amennyiben ezeket térképen is szeretné megtekinteni:
Az érdi mosót itt találhatja: A hódmezővásárhelyi mosót itt találhatja
Az érdi EHRLE önkiszolgáló autómosó elhelyezkedése A hódmezővásárhelyi EHRLE mosó elhelyezkedése

Ezek az EHRLE berendezések is várják önt egy mosásra!

2015.11.01

2015 október 28-31 -én ismét sikerrel zártuk az évente megrendezett Autótechnika kiállítást!

 

Piros standunkkal egyfelől valóban színesítettük a rendezvényt,
másfelől reméljük: hasznos információval szolgáltunk a standunkat meglátogató közel 200 érdeklődőnek is.

Látogatóink megtekinthették a kiállított berendezéseinket: egy 3 állásos EHRLE CarWash Outdoor -t,  egy 1 állásos EHRLE SmartWash -t és a 2 kiszolgálóhelyes EHRLE SB-Tandem 2 állású önkiszolgáló porszívó berendezést

Mobil berendezéseink közül egy egy KD1140 -es és KD623 as hidegvizes és egy HD940-es melegvizes mobil magasnyomású tisztítóberendezés és egy SNT6020-as száraz-nedves porszívó volt megtekinthető és megvásárolható.

Íme néhány pillanatkép az EHRLE pirosban pompázó standunkról:

Köszönjük a látogatást minden kedves érdeklődőnek, partnernek, és reméljük: a továbbiakban is kiállítói lehetünk
az ország legnagyobb autóipari kiállításának!

A Kvant Kft.EHRLE Hungária csapata

2015.09.30.

Köszönjük annak a több mint 100 kedves résztvevőnek, aki 2015.09.30 -án ellátogatott a 12. EHRLE Nyílt Nap –ra!

A Nyílt Nap megmutatta, hogyan kell a lehető legjobb önkiszolgáló autómosót építeni.

A Nyílt Nap megmutatta, hogyan kell a lehető legjobb önkiszolgáló autómosót építeni.

Az első visszajelzések alapján bátran jelenthetjük ki: mindenki fantasztikusan érezte magát, új és hasznos információkkal gazdagodott, érdekes emberekkel és nem utolsó sorban egy maradandó élménnyel találkozott a rendezvényen.

Hála a gondos előkészületeknek és a  Holiday Inn munkatársainak, vendégeinket elegáns környezetben, minőségi programmal tudtuk fogadni.

Már fél tízkor megérkeztek az elő érdeklődők.A regisztrációs pultnál kollégáink várták az érkezőket.
Az érdeklődők jó hangulatban egy kávé és aprósütemények fogyasztása mellett ismerkedtek egymással és megkezdődtek a tapasztalatcserék a már mosóval rendelkező tulajdonosokkal.

Az első részben az autómosó építés rejtelmeiről esett szó, majd a célzott marketing erejéről hangzott el előadás.

IMG_5449EHRLE Nyílt Nap

Egy rövid kávészünet után az energiahatékonyságról, a hatékony üzemeltetésről és a fejlesztésekről esett szó.

Ezt követően a szabadpiaci energiavásárlás lehetőségeiről, előnyeiről tájékozódtak a résztvevők.

Természetesen a sokakat érdeklő finanszírozási kérdésekről is szó esett, tapasztalt szakértőnk bemutatta, milyen pénzügyi lehetőségei vannak azoknak, akik autómosót szeretnének nyitni, de nem rendelkeznek elegendő saját tőkével.
Örömmel láttuk, hogy minden előadást folyamatosan figyelemmel követték az érdeklődők, és az ezek után felmerülő kérdések jól mutatták, hogy a program összeállításban sikerült a legfontosabb kérdésekre koncentrálnunk.

Előadás a hatékony önkiszolgáló autómosó építéséről.

A kiemelt ajánlatok bemutatását követően Csirmaz András mikromágus bűvészműsora gondoskodott egy kis ellazulásról.

Műsora folyamán, alkalmi segítőtársaival elkápráztatta a jelen levőket, mosolyt, nevetést varázsolva a résztvevők arcára.

Csirmaz András bűvészműsora az Ehrle HungáriánálBűvészet az önkiszolgáló autómosók világában

A varázslatból segített felébredni a finom ebéd, melyet a Holiday Inn kiváló séfjei varázsoltak az asztalunkra.

Az étkezés alatt András folytatta a jelenlevők szórakoztatását, asztalról asztalra járva, trükközve, feldobva a társulások hangulatát.

Asztali Bűvészet a Holiday Innben, az EHRLE nyílt napján Nyílt nap az Ehrle Hungária nyílt napján

Az ebéd után a kültéri gépbemutató következett, ahol a szervizes szakembereink mutatták be a gépeket technológiai és működési szempontból is.

Így az ott levők konkrét műszaki kérdéseikre is választ kaphattak.

EHRLE Önkiszolgáló autómosó bemutatása

Egyedi kérdések megválaszolásával zártuk ezt a nagyszerű napot és kijelenthetjük, hogy egy újabb fontos lépést tettünk a közös siker felé vezető úton.

Ezen rendezvénynek is köszönhetően tovább haladunk azon az úton,
amelynek a végén piros gépeink tarkítják az ország teljes területét.

A Kvant Kft. EHRLE Hungária csapata.

2015.08.24.

A 2015.08.15 -én, immáron többedik alkalommal megrendezett kőszegi „Családi nap”-on tettük tiszteletünk.

IMG_5357

A rendezvény sikerét kezdetben ugyan hátráltatta a változékony időjárás, viszont 1-2 óra elteltével kisütött a nap, s az érdeklődők,
valamint az ügyfelek is egyre többen jelentek meg.
A rengeteg betérő törzsvendég mellett nagyszámú új kuncsaft is érkezett, tesztelve berendezésünk, és élvezve a tulajdonos vendégszeretetét.

Általános jó hangulat, és elégedettség jellemezte a napot, öregbítve a Gyöngy Autómosó, és az EHRLE berendezéseinek jó hírét.

Ehrle autómosó Kőszeg 1 Ehrle autómosó Kőszeg 2

Ehrle autómosó Kőszeg 3EHRLE autómosó Kőszeg 4

Volt olyan Vendég is, aki gépjármű nélkül, de koszos nadrággal érkezett, s bizonyította: egy EHRLE mosó nem csak az eredeti rendeltetésében állhat helyt,
hanem bármilyen tisztításban tud bizonyítani, legyen szó autóról, tehergépjárműről, vagy akár egy kantáros pantallóról.

Ehrle autómosó nadrág Kőszeg

Nadrágmosás, EHRLE módraIMG_5421

A hangulatról valódi népviseletbe öltözött néptáncos hölgyek műsora, anya-lánya komolyzenei koncert,
folyamatos dj zene, elsősegély oktatás, s a környékbeli borházak kínálata gondoskodott.

A gyerekeknek pedig műbika, ugrálóvár, s buborékfújó adta a szórakozási lehetőséget.

Ehrle autómosó néptáncosok KőszegEhrle autómosó koncert Kőszeg

Ezen felül folyamatos pizza sütés, szarvaspörkölt, halászlé várta az érkező (meg)vendég(elt)eket.

A KVANT KftEHRLE Hungária csapataként – végül szükségtelennek bizonyuló – műszaki felügyelet mellett, marketing asszisztenciát is nyújtottunk a boldog mosótulajdonosnak,
akit egy buborékfújó géppel leptünk meg, ezzel is kiegészítve a kisebbek, s meglepő módon, nagyobbak szórakozását.

Ehrle autómosó Kőszeg buborék

A kőszegi mosó több szempontból is érdekességnek, egyedinek számít referenciáink között, hiszen egyfelől tartályos gázzal,
valamint saját vízkútról történő működése közel teljes önellátást tud biztosítani a létesítménynek.

Köszönjük a meghívást Juhász Úr -nak, egy élmény volt, s reméljük: nem kíván felhagyni ezzel a tradicionális rendezvénnyel.

A Kvant Kft. EHRLE Hungária csapata.

2015.06.04. 

EHRLE Nyílt Nap beszámoló

 

Múlt héten kinyitottuk a titkos receptkönyvünket a 11. EHRLE Nyílt Napon. A megjelent 131 résztvevőnek beletekintést engedtünk a sikeres autómosó építés rejtelmeibe. A saját és  a meghívott „mesterszakácsok” ismertették a különféle hozzávalók helyes felhasználási arányát és fortélyait.

Kiemeltük a tökéletes megvalósítás lépéseit, külső mesterszakácsok, pedig a főzési energia csökkentési lehetőségeiről és a hozzávalók megvásárlásainak lehetőségeiről (pl. pályázatok) árultak el műhelytitkokat.

A jó hangulatról a Sound Force Zenekar, csinos hoszteszeink és Maksa Zoltán Úr, humorista gondoskodott. Bízunk benne, hogy minden Résztvevőnk  a siker ízével a szájában távozott a rendezvényről.

A rendezvényről képekben ( a képekre kattintva nagyobb méretben is megtekintheti azokat)

IMG_7606     IMG_7639IMG_7693  IMG_7764IMG_7696IMG_7707IMG_7813

Amennyiben Ön is meg szeretné közelebbről megismerni a mosóépítés rejtelmeit, jöjjön el ingyenes tájékoztató előadásunkra egyikére, amelynek időpontjairól itt találhat részleteket.

 

2015.06.03. 

Tisztelt Partnerünk!

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Kvant Kft.EHRLE Hungária is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

bisnode

bisnode2

A Kvant Kft.EHRLE Hungária  a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 1,75%-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Kvant Kft.EHRLE Hungária a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

 

2015.05.27. 08:00

Tisztelt Partnerünk!

 

A Nyílt Napra beérkezett jelentkezések száma elérte a maximális létszámot, ezért további regisztrációt nem tudunk elfogadni.

Várjuk szeretettel a későbbi rendezvényeink egyikén!

Köszönjük megértésüket!

2015. május

EHRLE tavaszi Nyílt Nap 2015

Jön az EHRLE tavaszi Nyílt Napja!

Időpont: 2015. május 28. – 10 órától
Helyszín: Dunakeszi, Fő út 1/b, a Maxi Waxi önkiszolgáló autómosó, a Horze Lovasáruház mellett

IMG_5346

Figyelje és olvassa folyamatosan a honlapon található hírfolyamot (Friss híreket) és ismerkedjen meg az EHRLE tavaszi Nyílt Nap színes és színvonalas programjával!

Milyen témákkal várjuk Vendégeinket?

  • pályázati, finanszírozási kérdések
  • autómosóépítés lépései
  • hol és hogyan építsünk sikeres önkiszolgáló autómosót
  • autómosóberuházás költségei és várható bevételei
  • már meglévő autómosók üzemeltetési tapasztalatai
  • energiaracionalizálás, alternatív energiaforrások hasznosítása
  • EHRLE technikai újdonságok
  • a siker marketingeszközei
  • a mosótechnológia jelentősége

Töltsön el közösen velünk, egy jó hangulatban zajló programot, a Dunakeszin lévő önkiszolgáló autómosó közvetlen környezetében! Ezen a napon alkalom nyílhat arra is, hogy élőben megtekinthesse és tesztelhesse az általunk képviselt német technológiát.

A bővebb információkat a rendezvényről és a részletes programot, folyamatosan közzétesszük a honlapjainkon, illetve információs leveleinkben!

Amennyiben kérdése merülne fel akár az önkiszolgáló autómosó befektetéssel, akár a rendezvénnyel kapcsolatosan, elérhetőségeink egyikén forduljon hozzánk bizalommal!

Nagy szeretettel várjuk a Nyílt Napon!

Az EHRLE Nyílt Napon való részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Kérjük, töltse ki a regisztrációs lapot! Hamarosan egy visszaigazoló e-mailt fog kapni a jelentkezéséről. Amennyiben változás merülne fel a részvételét illetően, kérjük, jelezze felénk elérhetőségeink egyikén! Köszönjük! Várjuk nagy szeretettel a rendezvényen!

 

Tavaszi EHRLE programajánló
Figyelmébe ajánljuk közelgő tavaszi programjainkat!

 

Oldtimerek Hétvégéje: 2015.04.10-12., a Vasúttörténeti Parkban >>> Részletek, térkép hamarosan…

oldtimer_feliratos

HUNGAROTHERM kiállítás: 2015.04.15-19., a Hungexpo területén, a Construma, az Otthon Design és a Reneo kiállítással párhuzamosan >>> Kedvezményes jegy információk hamarosan…

hungarotherm_kp

EHRLE tavaszi Nyílt Nap: május hónapban >>> Részletek hamarosan…

A rendezvényeinkről részleteket, fotókat, plakátokat hamarosan közzéteszünk honlapjaink, Friss hírei közt.

Várjuk szeretettel ez idő alatt is érdeklődését az alábbi telefonszámon és e-mail címen.

+36-70/321-81-91

marinkas@ehrle.hu

 

kiallitas