Hol tudok autót mosni?

Az EHRLE berendezések által kínált magas minőségű gépjármű tisztítás országszerte elérhető.

Több, mint 25 éve vagyunk ebben a szakmában, mintegy 450 önkiszolgáló autómosó építésében vettünk részt, amiből több, mint 180 EHRLE típusú berendezés.

EHRLEhirdFEKVO-MINŐSÍTETT2[1158]


EHRLE autómosók nagyobb térképen való megjelenítése

A térkép segít Önnek megtalálni a legközelebbi EHRLE önkiszolgáló magasnyomású autómosót. Üzemeltetőink várják Önt tisztelettel.


Jelmagyarázat:

EHRLE minősített

Minősített EHRLE önkiszolgáló autómosó

 


ehrlelogo

EHRLE önkiszolgáló autómosó

 


Elkötelezett célunk, hogy Mosótulajdonosainknak kiváló minőségű termékeket-szolgáltatásokat nyújtsunk, a mosóügyfelek pedig minden autómosás alkalmával megtapasztalják, mit is jelent a hamisítatlan EHRLE felhasználói élmény.

Ennek érdekében 2016 augusztusában bevezettük a „MINŐSÍTETT AUTÓMOSÓ BERENDEZÉS” tanúsítást.
A minősítést megszerzett autómosók eredeti EHRLE mosószerrel,  a Kvant Kft. által biztosított
szervízeléssel-és alkatrész-ellátással, 
kulturált esztétikai környezetben várják az igényes mosóügyfeleket.


A tanúsítást a berendezéseken elhelyezett matrica is igazolja:

 


Ha bármilyen véleménye, kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpont használatával. Véleménye fontos számunkra!

Hogyan mossunk autót?

A programok hatékony használatával időt és pénzt takaríthatunk meg.

automoso1automoso2automoso3

Tanácsaink:

    1. • Válasszuk ki az 1–es programot. Tisztítás: ActivePower Pearl™ – lel történik. A járművet járjuk körbe és nedvesítsük be. Ezzel az előáztatással megkönnyítjük a tisztítást. Ezután fentről lefelé alaposan mossuk le a járművet. Ügyeljünk arra, hogy ne hagyjunk ki egyetlen felületrészt sem.
    1. • A 2-es programmal öblítsük le a maradék tisztítószert.
    1. • A 3-as program használatával permetezzük át 1x vagy 2x a járművet. Tisztítás: UltraProtection™ – nal történik. Így olyan nanotechnológiás felületápoló anyag (köznevén: „forróviasz”) kerül a felületre, amely megnehezíti a szennyeződések újbóli megtapadását. Ezáltal a következő mosásnál sokkal gyorsabban végezhetünk az 1-es programmal.
    1. • Végül válasszuk a 4-es programot és alaposan öblítsük át az egész járművet. Tisztítás: SuperFinish™ – sel történik. Különösen figyeljünk oda a résekre (pl. visszapillantó tükrök), ahol a megrekedt tisztítószeres víz elindulás után csíkokat, foltokat hagyhat a karosszérián. Alapos öblítésünk eredménye foltmentesen ragyogó járművünk lesz.

Tökéletes önkiszolgáló járműtisztítás PowerPearl mikroszemcsés tisztítószerrel, és felületápolás nanotechnológiás ápolószerrel


1. Tisztítás mikroszemcsés tisztítószerrel

A késleltetett oldódású mikroszemcsés tisztítószert alkalmazó önkiszolgáló magasnyomású autómosás eredményezi a legjobb mosóhatást anélkül, hogy mosókefét használnánk. Ezen eljárás során a tisztítószer adagolása a magasnyomású vízsugárhoz mikroszemcsés por formájában történik. A mosóaktív adalékanyagok, úgymint a nemionos és az anionos tensidek tökéletes kombinációja az EHRLEPowerPearl késleltetett oldódású, elasztikus mikroszemcséivel – melyek ezernyi kicsinyke szivacsgömbként hatnak – a lágyított forró vízzel együtt pórusmélységig megtisztítják a gépjármű felületét.

Vegyük alapul a mozgási energia fizikai alaptörvényét, amely kimondja, hogy az energia egyenesen arányos a sebesség négyzetével. A mikroszemcsék elasztikusak, fajsúlyuk lényegesebb kisebb, mint a vízé, ráadásul a mosóaktív anyagok molekuláris formában kötődnek a vízsugárhoz, így a vízpárna fékező–tompító hatását kihasználva minimalizáljuk a becsapódás sebességét, ezáltal a lakkfelületet fokozottan védő eljárással érünk el kiváló tisztítóhatást. Ily módon az EHRLEPowerPearl mikroszemcsés tisztítószerrel való tisztításnál az abrazív (koptató) hatás kizárható.

A magasnyomású sugarat egy speciális kerámia fúvókán keresztül juttatjuk a felületre. Sok konkurens önkiszolgáló autómosót gyártó cégnél előírt az alulról felfelé irányuló tisztítás, ami a mi esetünkben nem meghatározó, mivel a mikroszemcsés tisztítószer bármely irányban és bárhol tökéletes tisztítóhatást ér el. Ily módon, az önkiszolgáló járműmosás bárki által, a tisztítás irányától függetlenül, könnyedén elvégezhető. A mosási utasítás és a tisztítási eljárások alapos tanulmányozása nélkül is, egyszerűen és gyorsan, tökéletes tisztaság érhető el. A tiszta jármű okozta élményt a felület kellemesen friss illata is fokozza.

image003


2. Öblítés

Az öblítő program tisztavízzel eltávolítja a tisztítószer maradványokat, és a leoldott szennyeződést. Ez a program szolgál a felület további ápolásának alapjául. Az adalék nélküli tiszta hideg víz, az áramlás segítségével magával ragadja a felületen maradó szennyeződést és tisztítószer maradványokat, s a legjobb öblítési eredményt biztosítja.

image005


3. A lakkfelület védelme nanotechnológiás ápolószerrel

A lágyított forró vizet használó vízsugárral, szintetikus úton előállított, nanotechnológiás ápolószert viszünk fel a jármű felületére. A járműfelület optimális védőréteget kap, és a víz lepereg a fényes felületről. A szintetikus előállítású, nanotechnológiás adalékanyag képezte védőréteg esőben, az ablaktörlő működésekor sem kenődik el a szélvédőn.

Az EHRLEUltra Protection ápolószer kifényesíti a lakkfelületet, és erős szennytaszító hatással is bír. A rovarmaradványok illetve, egyéb biológiai szennyeződések ezután nem képesek extrém módon megtapadni a lakkfelületen, s ezáltal, károsítani a felületet. Egyidejűleg védi a felületet az erős UV-sugárzástól, a korróziótól, s megkönnyíti a tisztítást.

image006


4. Foltmentes, önfényező száradás EHRLE Super Finish szárítássegítővel

Utolsó mosóprogramként az EHRLE cég lágyított és ásványi anyag mentesített, ozmózisszűrt vízzel történő öblítést ajánl, melyhez Super Finish száradást segítő adalékot kever.

A járműmosás utolsó fázisaként eltávolítjuk az ásványi anyagokat (pl.: sók), és ezzel megakadályozzuk a lerakódásukat.

Az EHRLESuper Finish szárítássegítő adalék kationos tensidjei és nanoszemcséi, kapcsolódván az ápoló hatású összetevőkkel és az illatanyagokkal, visszaadják a lakkfelület eredeti fényét.

Ragyogóan tiszta és foltmentesen száradó felületű jármű a mosási eljárás végeredménye!

image008