Rólunk

 KVANT Kft. EHRLE Hungária csapata:

A KVANT Kft. EHRLE Hungária 1995 óta foglalkozik ipari tisztítóberendezések forgalmazásával és karbantartásával.

2009 tavaszától kizárólagos joggal képviseli Magyarországon az EHRLE céget és termékeit. Munkánk minőségét és vevőink sikerét a tulajdonos és a mérnöki vezető ipari tisztítástechnológiában megszerzett több évtizedes szakmai tapasztalata garantálja.
A KVANT Kft. EHRLE Hungária speciális szakterülete az önkiszolgáló autómosók létesítésével kapcsolatos szaktanácsadás, az üzemeltetésre kiszemelt területek értékelése, specifikus ajánlatok összeállítása, gazdaságossági és megtérülési kalkulációk készítése, a berendezések szakszerű telepítése, műszaki felügyelete, karbantartása. A KVANT Kft. jelenleg 15 munkatárs segítségével látja el feladatait. A munkatársak létszáma a működő berendezések számával, illetve a piaci részesedés arányával párhuzamosan növekszik.
Célunk nem pusztán a berendezések értékesítése. Küldetésünknek tekintjük, hogy a mosóügyfelek és a befektetők igényeit feltárva, a környezetvédelmi és a helyi hatóságok hozzájárulását elnyerve, olyan autómosó létesítményeket hozzunk létre, amelyek üzemeltetése során minden érintett fél azt kapja, amit jogosan elvár és megérdemel.
Azaz a mosóügyfelek a 6-8 perc alatt elérhető abszolút karcmentes, ragyogóan tiszta autót, az üzemeltetők, stílusosan szólva, a színtiszta profitot, mi magunk pedig a kiváló referenciát, ezzel együtt továbbfejlődésünk zálogát, az elégedett ügyfelet.


EHRLE Reinigungstechnik GmbH

3. generációs német családi tulajdonú vállalkozás
bajorországi fejlesztő- és gyártóbázis
önkiszolgáló magasnyomású autómosók és mobil tisztítóberendezések gyártása

Az EHRLE mára a világ egyik vezető vállalatává vált az innovatív megoldásokban a tisztítástechnológia és az autómosás területén. Az EHRLE már az alapítása óta a tökélyre fejlesztett technológiára, az innovatív ötletekre és a lehető legmagasabb minőségre és kiszolgálásra támaszkodik. Az EHRLE termékeit az átlag feletti minőség és technológia, valamint a modern tervezésüknek köszönhető kényelmes kezelés, a kiemelkedő minőségű alapanyagok, az extrém hosszú szervizintervallumok és a gazdaságos, hatékony üzemelés jellemzi.

A folyamatos új termékfejlesztésekkel és a már meglevő termékek továbbfejlesztésével köveztük ki az utunkat ahhoz az extrém magas gyártási szinthez, amely előfeltétele az EHRLE termékek globális sikerének. Ennek egyik alapfeltétele a modern összeszerelő sor, valamint a folyamatos anyagtesztelések melletti végső, számítógépes tesztelés bevezetése is.


Alapelvünk:

“Nem egyszerűen gépi berendezést akarunk eladni, hanem egy műszakilag is, pénzügyileg is, jól működő autómosó vállalkozás technikai hátterét kívánjuk biztosítani, Önnel szoros partnerkapcsolatban.”

Jelentkezem az EHRLE tájékoztató előadásra!⇒


ehrle_carwash_hungexpo_2014_szimastudio_hu_012